Akoestisch advies

Akoestisch advies op locatie

Als full-service dienstverlener kunnen wij voor zakelijke toepassingen bij u langskomen voor een akoestisch advies op locatie. Hierbij verzorgen wij het gehele project voor u. Dit project bestaat uit de volgende stappen:

Kennismaking en presentatie op locatie
Een korte presentatie op locatie van onze akoestisch specialist over de invloed van akoestiek op uw medewerkers, gasten, patiënten of leerlingen.

Onderzoek en oplossing
Onderzoek van de betreffende ruimte(s) op galm, reflecties en de overdracht van geluid. Indien dit nodig is voeren wij direct een nagalmmeting uit. Daarnaast bespreken we samen met u de mogelijke oplossingen en heeft onze akoestisch specialist samples bij van de oplossingen.

Concreet advies en offerte
U ontvangt via de e-mail een praktisch en concreet advies met een offerte voor de benodigde producten en eventuele montage.

Levering en montage
Na opdracht volgt levering en (indien gewenst) montage, uitgevoerd door ons eigen montageteam.

Akoestisch advies in onze showroom

In onze showroom in De Meern ontvangen wij u graag voor een akoestisch advies. Hier presenteren we een groot deel van onze fotoprint producten. Samen met u kunnen we dan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw toepassing. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, is dat zeker de moeite waard:

- U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat;
- In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen.

Om zeker te zijn van een goed advies willen we u vragen een afspraak te maken; dan zorgen wij ervoor dat de juiste specialist aanwezig is om uw vraag te beantwoorden.

Wanneer u een advies wilt voor een fotoprint oplossing in een woning, kantoor of andere ruimte vragen wij u om foto's en/of tekeningen van de ruimte mee te nemen voor het beste advies.

Neem contact op

Heeft u interesse in een akoestisch advies op locatie of in onze showroom? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Upload een persoonlijke afbeelding